Skip to content

Merken

DR Baumann

Alle verzorgingsproducten van DR. Baumann beantwoorden aan de unieke en zeer strenge bionome kwaliteitscriteria. Deze zijn samengesteld uit enkel milde huideigen, huidgelijkende en huidvriendelijke ingrediënten en vitamines. Geen van de producten bevat minerale olie, parfum of conserveringsmiddelen. Alle werkstoffen hebben een algemeen aanvaarde en wetenschappelijk bewezen werking. Uit puur ethische overwegingen worden nooit dierlijke ingrediënten gebruikt. Overbodige omverpakking wordt geweerd.

DR. Baumann is geschikt voor iedereen, zonder uitzondering. Er zijn producten voor elk huidtype: Voor de droge en zeer droge huid, de vette en zeer vette huid, de gemengde huid, de schilferige huid, de gevoelige en zeer gevoelige huid, de huid met onstekingen, de jonge huid, de rijpe huid, de huid met allergieën en voor de donkere huidtypes. De producten bieden ook een zachte en doeltreffende verzorging bij acne, rosacea, couperose, eczeem, psoriasis en vele andere huidproblemen. 

Germaine de Capuccini

Germaine de Capuccini heeft een breed gamma aan producten en werkt met exclusieve werkmethoden die de beste resultaten en professionele schoonheidsbehandelingen garanderen.

Germaine de Capuccini behoort tot de top 5 van internationale cosmeticamerken. Het merk is nummer 1 in Spanje, België, Italië en Zuid-Amerika.

Germaine de Capuccini heeft enkele van ’s werelds meest besproken formules en een baanbrekende vooruitgang in de huidverzorging ontwikkeld. De combinatie van natuurlijke actieve ingrediënten met een toonaangevende technologie en comfortable texturen heeft hen in staat gesteld om enkele van ’s werelds meest invloedrijke producten te ontwikkelen die de schoonheidsindustrie ooit heeft gezien. De unieke werkmethodes mogen enkel door opgeleide specialisten worden uitgevoerd.

Make-up Studio Amsterdam

Make-up Studio Amsterdam dankt zijn succes aan het luisteren naar de wensen en behoeften van haar klanten, het analyseren van nieuwe trends en het vertalen hiervan naar een innovatief en kwalitatief hoogstaand assortiment van meer dan 1600 producten.

Make-up Studio Amsterdam heeft nu eigen productiefaciliteiten in Nederland, wordt verkocht in meer dan 50 landen en is geliefd bij make-up artiesten over de hele wereld.

  • Producten van zeer hoge kwaliteit
  • Make-up die lang blijft zitten
  • Lichte tot hoge dekking 
  • Hoog gepigmenteerd
  • De meeste producten zijn halal en vegan
  • Niet op proefdieren getest