Skip to content

Schoonheidssalon Bergen op zoom

Voel u welkom in mijn schoonheidssalon in Bergen op Zoom

Nadat ik jarenlang in een gerenommeerd schoonheidsinstituut had gewerkt voelde ik heel sterk de behoefte om een schoonheidssalon in Bergen op Zoom te starten. Ik wilde een fijne plek creëren waar mensen zowel terecht kunnen voor een breed scala aan gezichtsbehandelingen als voor aanverwante behandelingen als het verven van wenkbrauwen en het harsen van (onder andere) de benen. In mijn salon voelt u zich meteen welkom door de prettige sfeer en stijlvolle inrichting, iets wat ik zelf heel erg belangrijk vind. Een behandeling in mijn schoonheidssalon in Bergen op Zoom boekt u immers niet alleen voor het resultaat, maar ook om uzelf even te verwennen en u helemaal te kunnen ontspannen. Een schoonheidsbehandeling in mijn salon is een echt cadeautje voor jezelf.

Schoonheidssalon in Bergen op Zoom voor mannen

Wist u dat ik naast de vele behandelingen voor vrouwen ook een behandeling voor mannen aanbied? Mannen hebben doorgaans een ander soort huid dan vrouwen, en dat vereist dan ook een andere aanpak. Daarom bied ik een speciale schoonheidsbehandeling in Bergen op Zoom aan voor mannen, welke aangepast is aan de behoefte van de mannelijke huid. In deze behandeling zit een reiniging inbegrepen, het verwijderen van ingegroeide baardharen, het epileren van de wenkbrauwen (mannen hebben vaak veel grovere wenkbrauwen!) en het verwijderen van onzuiverheden. Ook krijgt u een verzorgend masker dat aangepast is aan uw huidtype. In mijn schoonheidssalon in Bergen op Zoom bent u dus ook als man meer dan welkom. Sterker nog, als u als man huidproblemen zoals acne heeft kan ik u zelfs heel goed helpen!

Schoonheidssalon Bergen op zoom

Make-up advies in Bergen op Zoom

U kunt ook in mijn schoonheidssalon in Bergen op Zoom terecht voor make-up advies op maat. Ik krijg heel vaak van mensen die bij mij voor behandelingen komen de vraag welk type make-up hen goed staat, vandaar dat ik deze service ook aanbied. Ik kan als schoonheidsspecialist in Bergen op Zoom een mooie dag- of avondmake-up bij u aanbrengen, maar ben er ook voor speciale dagen, zoals uw bruiloft. Op deze dag is het natuurlijk extra belangrijk dat uw make-up goed zit, vandaar dat we van tevoren een afspraak maken voor het aanbrengen van de proefmake-up. Op die manier weet u zeker dat het precies wordt zoals u voor ogen had, en u gaat stralen op de belangrijkste dag van uw leven!