Skip to content

Over mij

Over mij

Ik ben Emy, eigenaresse van Salon voor huidverbetering Emy van Beers.

Een korte introductie over mij en mijn salon. Alledaags vind ik het heerlijk om bezig te zijn met alles wat te maken heeft met schoonheid, modetrends, voeding & sport. Mensen iedere dag weer een ontspannen gevoel te geven en ze te laten stralen is wel mijn ultieme doel.

Na 13 jaar als schoonheidsspecialiste in loondienst te hebben gewerkt, ben ik mijn droom achternagegaan en in 2020 gestart met een eigen schoonheidssalon. 

In mijn salon kun je, naast huidverzorging en huidverbetering, ook terecht voor henna brows, wenkbrauwen modelleren, manicure, pedicure, make-up, ontharing van lichaam en gezicht of een relaxerende massage.

Kortom van eenvoudig tot zeer sophisticated!

Ik werk met de professionele huidverbeteringsproducten van Dr. Baumann, Germaine de Capuccini en Make-up Studio Amsterdam. Deze huidverbeteringsmerken dienen meer dan uitsluitend een cosmetisch doel. De producten worden aangepast op jouw huidtype of huidproblemen en bevatten geconcentreerde werkstoffen die jouw huid zichtbaar verbeteren.

Om hoge kwalitatieve behandelingen te garanderen zorg ik, dat mijn kennis en vaardigheden up-to-date zijn door het periodiek volgen van cursussen en trainingen.

In mijn schoonheidssalon sta jij centraal en ga ik voor het behalen van het best mogelijke resultaat, gastvrijheid gecombineerd met professionaliteit.

Hopelijk ben je enthousiast geraakt. Graag ontmoet ik je in mijn salon! Wanneer je meer informatie wil of een afspraak wil maken, neem dan gerust contact met mij op.