Skip to content

Schoonheidsbehandeling Bergen op zoom

Een luxe schoonheidsbehandeling in Bergen op Zoom

In mijn schoonheidssalon in Bergen op Zoom bied ik zowel hele basic behandelingen aan als super de luxe behandelingen. De basic behandelingen zijn bedoeld voor mensen met milde huidklachten zoals acne, fijne lijntjes of mensen die simpelweg een intensieve reiniging wensen. Bent u echter op zoek naar een hele luxe schoonheidsbehandeling in Bergen op Zoom? Dan bent u in mijn salon ook aan het juiste adres. De luxe behandelingen hebben een veel groter effect op de huid, en werken sterk anti-verouderend. Aangezien rimpels en een slappere huid bij iedereen op een bepaalde leeftijd verschijnen is zo’n luxe schoonheidsbehandeling in Bergen op Zoom voor iedereen aan te raden. Het beste resultaat behaalt u door één keer in het jaar een reeks behandelingen in kuurverband te boeken. Uw huid knapt daar enorm van op en u ziet er daarna een stuk jonger en frisser uit.

Behandelingen

Behandelingen/prijzen , consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

DR Baumann

Alle verzorgingsproducten van DR. Baumann beantwoorden aan de unieke en zeer strenge bionome kwaliteitscriteria. Deze zijn samengesteld

Germaine de Capuccini

Germaine de Capuccini heeft een breed gamma aan producten en werkt met exclusieve werkmethoden die de beste resultaten

Make-up

Make-up Studio Amsterdam dankt zijn succes aan het luisteren naar de wensen en behoeften van haar klanten, het analyseren van

Acne schoonheidsbehandeling in Bergen op Zoom

Naast de behandelingen tegen rimpels en huidveroudering in het algemeen bied ik als schoonheidsspecialist in Bergen op Zoom ook een behandeling aan speciaal voor mensen met acne of acnelittekentjes. Als u nog actieve acne hebt is het schoonhouden van de huid heel belangrijk. Mijn acne schoonheidsbehandeling in Bergen op Zoom richt zich dan ook grotendeels op het reinigen van de huid, oftewel het verwijderen van onzuiverheden. Veel mensen vragen zich af of ze dat niet gewoon zelf kunnen doen, maar het verwijderen van puistjes en mee-eters is lastiger dan het lijkt. Als u het niet goed doet loopt u de kans op een littekentje en bovendien kan er een restje achterblijven waardoor het alsnog gaat ontsteken. Als u zeker wilt weten dat dit goed en regelmatig gebeurt, boek dan in kuurverband een reeks acnebehandelingen in mijn salon. U zult merken dat u al na enkele behandelingen een veel rustigere huid hebt, waarna de frequentie omlaag kan. Heeft u juist last van acne-littekentjes? Dan kan ik u ook een schoonheidsbehandeling in Bergen op Zoom geven die deze verminderen, en die tegelijkertijd effectief is tegen rimpels. Daarmee slaat u dus twee vliegen in één klap.

Schoonheidssalon Bergen op zoom

De overige diensten in mijn salon

Naast alle behandelingen die bedoeld zijn voor huidvertering kunt u ook in mijn salon terecht voor allerlei aanverwante behandelingen. Denk maar eens aan het verven van de wimpers en wenkbrauwen, het harsen van gezichts- of lichaamsbeharing en het aanbrengen van dag- of avondmaal-up. Wat dat betreft bied ik een zeer compleet pakket schoonheidsbehandelingen aan, die u uiteraard prima met elkaar kunt combineren voor het ultieme verwenmiddagje.