Skip to content

Schoonheidsspecialist Bergen op zoom

Mijn doel als schoonheidsspecialist in Bergen op Zoom

Ik werk al jaren in mijn eigen salon als schoonheidsspecialist in Bergen op Zoom, en kan u vertellen dat het nooit verveelt. Het is ontzettend fijn om mensen te kunnen helpen met hun huidklachten en ze bovendien ontspannen en vol zelfvertrouwen de deur weer uit te zien lopen. In mijn schoonheidssalon in Bergen op Zoom kunt u terecht voor een zeer breed scala aan behandelingen, zowel voor het gezicht als voor het lichaam. Ik bied allerlei behandelingen voor huidverbetering aan (voornamelijk in het gezicht) maar u kunt bij mij ook gezichts- of lichaamshaar laten harsen of de wimpers en wenkbrauwen laten verzorgen. Mijn werk als schoonheidsspecialist in Bergen op Zoom is daarom heel veelzijdig, vandaar dat ik er zo ontzettend van geniet.

Schoonheidsspecialist in Bergen op Zoom voor ontharen

Naast de diverse schoonheidsbehandelingen kunt u ook bij mij terecht voor het ontharen van zowel het gezicht als het lichaam. Dit doe ik door de haartjes te harsen. Veel mensen vinden dit ontzettend naar klinken, maar het is lang niet zo pijnlijk als het lijkt. Ik hars heel erg zorgvuldig en gebruik daar enkel zeer goede kwaliteit producten voor. Het resultaat van deze behandeling is een super gladde huid, die wekenlang zo blijft. Bij het harsen worden namelijk alle haartjes met wortel en al de huid uit getrokken, waardoor ze relatief lang wegblijven. Overigens gebruik ik als schoonheidsspecialist in Bergen op Zoom ook voor alle andere behandelingen enkel producten van uitstekende kwaliteit, zoals de verzorgingsproducten van DR. Baumann en de luxe make-up van Make-Up Studio Amsterdam.

Schoonheidsspecialist Bergen op zoom

Behandelingen

Behandelingen/prijzen , consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

DR Baumann

Alle verzorgingsproducten van DR. Baumann beantwoorden aan de unieke en zeer strenge bionome kwaliteitscriteria. Deze zijn samengesteld

Germaine de Capuccini

Germaine de Capuccini heeft een breed gamma aan producten en werkt met exclusieve werkmethoden die de beste resultaten

Make-up

Make-up Studio Amsterdam dankt zijn succes aan het luisteren naar de wensen en behoeften van haar klanten, het analyseren van

Behandelingen tegen rimpels en acne

Als u mensen vraagt wat de belangrijkste reden is dat ze huidbehandelingen bij mij boeken dan antwoordt een groot deel dat het voornamelijk vanwege (beginnende) rimpels of acne is. Niet voor niets bied ik als schoonheidsspecialist in Bergen op Zoom zoveel behandelingen die daar goed bij helpen. Als u last heeft van acne dan ligt de nadruk op het intensief reinigen van de huid en het verminderen van de acne-littekentjes en als u rimpels wilt tegengaan dan focus ik me meer op huidvernieuwing en -verstrakking. Afhankelijk van uw huidtype kiezen we die schoonheidsbehandeling in Bergen op Zoom die daar goed bij past, en waarvan ik het beste resultaat verwacht. Soms is dat een combinatie van meerdere behandelingen, maar vaak werkt eenzelfde behandeling in kuurverband ook al ontzettend goed. Bent u benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Maak dan vooral een eerste afspraak, dan analyseer ik uw huid en vertel ik u alles over de mogelijkheden in mijn salon.